Designerul

Monday, September 3, 2007

Viatza e o tarfa....

Imi este din ce in ce mai scarba de ceea ce se intampla in jurul meu.
Oameni capabili sunt datzi afara din te miri ce motive idioate si sunt angajati niste incapabili care stiu, in comparatie cu ceilalti sa pupe si sa il linga mai bine pe sef in fund.
Nesimtirea i-a proportii de neimaginat, iar putinul bun simt dispare strivita sub greutatea covarsitoare a mizerie care incepe sa predomine in mioriticul peisaj. Imi vine sa urlu si ma incearca sentimente criminale. Imi vine sa le sar de gat si sa le zmulg inima din piept.
Vreau sa plec si sa uit de tara asta si de oamenii care o locuiesc. Sa uit ca sunt roman. As pleca oriunde, chiar si la Polul Nord si sa ma apuc sa vand inghetata si aer conditionat eschimoshilor, sau in sahara sa le vand teracota pentru soba poate acolo as fi mai apreciat decat aici. As face orice doar ca sa pot sa plec si sa uit de unde provin. Sunt convins ca nu sunt singurul din tara asta care simte la fel, partea proasta e ca cei cu bunsimt sunt din ce in ce mai putini.
Sunt suparat si nu stiu ce ar trebui sa se mai intample ca sa scap de asta.
E ca si cum as face un pas inainte dupa care fac zece inapoi.
Dumnezeule, sunt varsator, un visator inascut, insa ma simt ca si un rac care mereu trebuie sa dea inapoi.
Se spune, ca, ceea ce nu te omoara te face mai puternic. As vrea sa cred ca este asa.
Cine a spus, bine a spus: "Vatza e o curva, daca nu f..i tu te f..e ea pe tine".

2 comments:

blinder said...

corect! .. cred ca cel mai greu moment in viata unui roman este cand afla cu adevarat ce inseamna sa fii roman in Romania. Si atunci trebuie sa alegi: sa te dezgusti sau sa te conformezi. A doua varianta e, prin "excelenta", mai atragatoare.. pt un creier mediocru.

Anonymous said...

nu ai ce sa te astepti de la un roman.. ti-am zis-o si la articolul precedent.. 1 la mana.. 2 la mana e ca ala nu e motiv de dat afara.. persoana respectiva putea sa mearga lejer la lucru si sa nu accepte preavizul.. ala nu e motiv de dat afara.. si sa mearga.. mi se pare ca la ITM.. si sa faca plangere sau simplu.. sa-i dea in judecata.. scoate dupa iei.. stai linistit.. in asemenea cazuti iti cam da dreptate legea.. in fine.. nu trebuie sa fii suparat.. trebuie sa treci peste toate astea.. sa nu pui la suflet ca te distrugi singur.. si da.. pleaca din tara cat ai ocazia.. dar cu conditia sa nu ma uiti :).. bafta iti doresc si toate cele bune