Designerul

Saturday, March 24, 2007

Intrebari existentiale

Chiar daca am raspuns la unul dintre cele mai dificile intrebari, ceea cu padurea si frumoasa, mai sunt destule intrebari care inca isi cauta un raspuns.
Una dintre aceste intrebari, care defapt sunt mai multe, care ma "macina" de ceva vreme si care a(u) ramas fara un raspuns ar fi:" Ingerii transpira? Daca da, unde? Sub aripa sau sub brat? Deodorant folosesc? Daca da, de care? (DIAVOLO by Antonio Banderas)".
Cred ca e totusi o intrebare absolut normala, pusa de un om absolut normal, care traeste (probabil ati ghicit) intr-o societate absolut normala. Ma refer la acei ingeri care stau mai toata ziulica acolo sus printre norisorii aceia albi si pufosi, cu harpa in mana. Iata si nelamurirea mea. Ei bine multi ar fi tentati sa spuna ca acolo sus nu prea au cum sa transpire, deoarece aerul e mult mai rarefiat, e si mai racoare, pe de alta parte sunt si mai aproape de soare (si uite asa incepi sa ai indoieli si sa nu mai fi asa sigur de raspunsul pe care l-ai fi dat).
Normal ca sa ajunga acolo sus la norishorii lor (e stiut faptul ca ei se afla si printre noi, muritorii de rand) trebuie sa depuna un oarecare efort (sau nu?!?), deci e clar ca isi pun in miscare aripile, anumiti muschi etc (presupun toate astea, ne avind in cartea de anatomie o poza cu un inger disecat, din care sa imi pot da exact seama de modul in care "functioneaza"), deci ar fi normal sa transpire... deci ... cred ca ati prins cu totzii idea... Ganditi-va si astept comentariile voastre (deci).

1 comment:

Unknown said...

nu transpira petru ca sunt energie...si lumina...