Designerul

Friday, April 20, 2007

Uite Baselu', nu e Baselu' !

Par ca ar fi alba neagra.
Avem sau nu presedinte ?
Unii sustin ca da alti ca ba. Ca la prosti. Cele doua camere ale Legislativului, reunite in sedinta comuna, au votat suspendarea presedintelui Traian Basescu cu 322 voturi pentru (un numar surprinzator de mare), 108 impotriva si 10 voturi anulate (astea erau cu capul pe alt undeva). Practic, pentru suspendare, ar fi fost necesar un numar de 233 de voturi (din 464 de parlamentari), numai parlamentarii PSD, PC si PRM avand un numar de 226 voturi. Documentele de suspendare au fost trimise la Curtea Constitutionala, singura care poate legaliza demisia, la ora 17.30. Insa surpriza. La ora aceea nimeni nu mai lucra, drept urmare, Basescu nu este suspendat, pana luni cand vor fi trimise actele din nou si ele vor fi autentificate.
Pe de alta parte primul ministru Tariceanu, s-a grabit sa ii ceara presedintelui demisia. (Astea doi nu is aceeas alianta politica?!?!?!, daaaa, Tariceanu nu si-a dat si el demisia pe care a revocat-o?!? ).
Cine ii mai intelege?
Basescu la auzul rezultatului votului si-a programat o baie de multime in Piata Universitatii.
Basescu Presedinte Ales !
Desi era asteptat de la ora ora 18:30 in Piata Universitatii, primul presedinte suspendat din istoria Romaniei, Traian Basesc
u, a ajuns la mitingul spontan (sigur ca da... spontai, iar marmota inpacheta) care s-a desfasurat in parculetul din fata Teatrului National Bucuresti cu aproximativ 30 de minute intarziere (parculet, drum, ca cica lua si o amenda de la politie ca a perturbat cirulatia).
Pe tot parcursul mitingului, Basescu nu a mentionat nici macar un singur cuvant despre demisia pe care initial si-ar fi dat-o, probabil ca s-a razgandit? (el spunea ceva de genul: "In 5 minute imi dau demisia!", ei bine ... au trecut mai de 5 si nimic... )
La ce e bun tot circul asta?
Pai, sa vedem. Avem asa ... probabil un exces de bani in bugetul tarii. Alesii nostii au o mare dilema, ce sa faca cu ei?
Sa il de-a sanatatzi ...nah... ce sa faca aia cu atatia bani? sau sa ii dea invatamantului? nuuu ... nici ei nu au ce face cu atatia bani. Deci singura solutie, logica e sa bagam banii in anticipate.
Acu' sa simplificam si mai mult lucrurile.
OK. Basescu e demis, chiar daca el nu si-o dat-o inca ... deci el, in cazul asta, este presedintele tarii.
Sa inceapa camania electorala !
Cine va candida? Nastase? Tariceanu? Cosmin Gusa? care a fost alergat de multimea adunata pentru al sustine pe Basescu? Becali? sau Vadim? cine?
Deci e limpede ca ziua ca Basescu, va fi singur reales ... si in cazul asta ce s-a rezolvat prin demiterea lui?
Economia care oricum era varza a trecut in stadiu de varza murata...(asta ne mai lipsea, acu' avem si dasta deci nu ne mai lipseste!).
Am avut ce va de castigat in urma circului?
Noi ca tara...NU...eu ca si persoana fizica ... NIMIC, poate doar placerea de al vedea pe Badea la tricou si cravata (ceea cu vacutele care fak sex)

Oricum, distractia continua...asa ca "SA TRAIM BINE !" pana una alta ca sa ne putem distra ...

No comments: