Designerul

Thursday, April 5, 2007

Stiatzi ca ....

20 de curiozitati pe saptamana.
Chesti pe care, dupa ce le vei citi te vei intreba cum de ai putut trai pana acum; … care e clar - iti vor schimba radical viziunea asupra vietii...
Sunt lucruri de care poate nu te-ai izbit pana acum.
Unii oameni, odihniti la minte au anticipat nevoia ta de a cunoastere; asa ca ... sa incepem cu primele 20 de curiozitati.
Stiai ca... circa o treime din americani trag apa la toaleta cat timp sunt inca asezati? (Da stiai ca … la noi sunt unii care inca nu au descoperit cum se face asta?)
Stiai ca... este mai posibil sa fii intepat de o albina pe o vreme cu vant, decat pe orice alta vreme? (Da stiai ca…te doare la fel?)
Stiai ca... o persoana rade in medie de circa 15 ori pe zi? (Da stiai ca … adevarata problema e atunci cand rade fara motiv?)
Stiai ca... cercetarile indica faptul ca tzantzarii sunt mai mult atrasi de persoanele care tocmai au mancat banane? (Da stiai ca … tantzarii nu stiu acest lucru?)
Stiai ca... pinguinii pot sari la o inaltime de pana la 1,8 metri? (Da stiai ca… acest lucru nu e vital, doar daca nu esti un pinguin urmarit de vreun urs polar sau mai stiu eu ce vietate?)
Stiai ca... o persoana obisnuita este cu circa 6 mm mai inalta pe timp de noapte? (Pa bune ?!?)
Stiai ca... un stranut iese din gura cu o viteza de peste 965 km/h? (Da stii cam cate puncte de penalizare primeste stranutul pentru asta? (vezi noul cod rutie))
Stiai ca... prezervativul, confectionat initial din in, a fost inventat la inceputul anilor 1500? (Da stiai ca … de fapt era facut la vrajeala, daca tinem cont de rata de natalitate?)
Stiai ca... prima masura cunoscuta de contraceptie au fost excrementele de crocodil, folosite de egipteni in anul 2000 i.Hr? (Da tu stiai ca… crocodilul era si mai eficient?)
Stiai ca... o femeie din Arabia Saudita poate obtine un divort daca sotul ei nu ii ofera cafea? (Da de care? Cu lapte? Decofeinizata? Naturala? Epresso?)
Stiai ca,... creierul omului de Neanderthal era mai mare decat al nostru? (Da de unde sa stiu? Acu’ imi spui ca era mai destept ca mine??)
Stiai ca... benzile desenate cu Donald Duck au fost interzise in Finlanda pentru ca personajul nu purta pantaloni? (Da stiai ca… in felul acesta au facut o economie serioasa la bugetul filmului, nedesenandu-i pantalonii?)
Stiai ca... un bancher pierde in medie circa 250 $ anual? ( Da stii pe unde ii pierde? )
Stiai ca... in 1980 exista o singura tara in lume fara telefoane: Bhutan (Asia, m-tii Himalaya)? (Da stiai ca… in Romania in 2007 mai exista sate fara electricitate?)
Stiai ca... fiecare persoana are cate o amprenta unica a limbii? (Da stii pentru ce e important acest lucru?...K sa ii poata identifica Boss-ul mai usor pe cei care ....)
Stiai ca... plamanul drept primeste mai mult aer decat cel stang? (Da stiai ca… acest lucru e discriminare?)
Stiai ca... inima femeii bate mai repede decat cea a barbatului? (Da stie cineva unde se grabeste?)
Stiai ca... statisticile arata ca 40% dintre proprietarii de caini sau pisici au imagini cu animalele lor in portmonee? (Da tu cum crezi ca shi-ar mai recunoaste animalele?)
Stiai ca... guma de mestecat contine cauciuc? ( Da tu stii daca si cauciucu contine sau nu guma de mestecat?)

Ok cam atat pe moment ... Simtiti cum vi se schimba viata??

No comments: