Designerul

Saturday, March 31, 2007

Jiji, Principele din Carpati

Jiji revine in atentia publicului.
Dupa ce a fost la rand "Mihai Viteazul", "Ursu' ", "Razboinicu Luminii" acuma s-a auto intitulat "PRINCIPELE". A tinut sa precizeze acest lucru inca de la inceputul discursul, in caz ca cei de fatza ar fi acut vre-un dubiu si nu ar fi stiut cu cine au de-a face.
Si ca si ori ce PRINCIPE care se respecta si-a desemnat si subalternii. "Astazi, IO PRINCIPELE, il numesc pe domnul Dan Pavel, presedinte executiv al Partidului Noua Generatie".
Seful de partid, spune ca in curand va lansa pe piata "un guvern alternativ". Ideea i-a venit dupa ce el, PRINCIPELE, a facut studiilea "astea de sociologie" sustinand ca e chiar "doctor in sociologie", avand defapt "mai multe doctorante".
Ministrii din umbre vor fi tinerii milionari, ei, ne fiind obligati sa lucreze intr-o sala umbrita si plina de igrasie. Ei vor avea la dispozitie una din care va "razbate lumina".
PRINCIPELE, va sta cu spatele la un semineu care, dupa parerea lui, "e mult mai frumos decat ala de la Casa Alba, a lu' Bush", in jurul sau fiind adunati "guvernul Becali", toata sala va fi imbracat in aur de "29,8 de karate", o nimica toata pentru PRINCIPE, costurile ajungand la 3 milioane de euro.
Becali se gandesti si la extinderea partidului, dincolo de granitele tarii, asta, dupa ce a fost in vizita la premierul italiei, folosind-o ca tranzlatora pe nimeni alta, decant pe Alexandra Dinu, gandindu-se ca i-ar putea fi folositoare si in politica. "Tatal ei este consul la Milano, si atuncia i-am spus eu domnului Dinu: "TIBI, nu veri ca Alexandra sa faca aicia o filiala la Milano?"". Intrebat de ziaristi daca nu vrea sa o promoveze chiar in functia de consilier de imagine, Jiji a respins din start ideea."Ba tu ai inebunit? la ce sa ma invete ma pe mine Alexandra Dinu?".
Ori cum am privii lucrurile, el PRINCIPELE, isi vede viitorul in politica in roz, spunand ca nici Traian Basescu si nici Vadim nu ii pot fi contra candidati.
Vadim ii raspunde: "MINCIUNI! JOC DE GLEZNE!"
PRINCIPELE: "Sunt prea mici fata de mine"
Vadim (midicamente, medicamente):"PETARDE UDE, FUMIGENE!"
Jiji:"Adversar inseamna sa poti lupta cu ei, NU?"
VADIM: "Vorbesc de crucia crestina, da biserica, da neamul meu, da tara mea, DA DRACU SA II PIEPTANE!"

No comments: