Designerul

Saturday, March 31, 2007

Intrebari existentiale ... Reloaded

Sunt convins ca multe dintre urmatoare intrebarari vi le-ati pus si voi. Ele apar asa pur si simplu cand nu te astepti, unele din lipsa de ocupatie, altele din prea multa ocupatie etc.
La unele dintre ele voi incerca sa gasesc un raspun, insa majoritatea, cel putin pentru moment vor ramane fara.Deci sa incepem:
I: De ce "prescurtare" este un cuvant asa lung ?
R: Cel mai probabil, individul care a inventat pentru prima oara acest cuvant s-a gandit ca merita sa fie unul lung. El a pornit de la pornit de la cuvantul "scurtare" care in aceasta forma dadea ca pixul. Drept urmare a mai adaugat cateva litere (pre) in fata cuvantului, astfel incat sa ii dea o forma si un design mai placut cuvantului, totodata a lasat si impresia ca a gandit-o.
I: De ce soldatii Kamikaze purtau o casca ?
R: Purtau casca, ca sa nu raceasca. Nu poti pleca intr-o misiune sinucigasa daca nu esti perfect sanatos. Risti sa infectezi cu virusi victimele care sunt mult prea incapatanate sa moara. Pe de alta parte casca da bine cu restul uniformei.
I: De ce se sterilizeaza acele cu care se fac injectiile condamnatilor la moarte ?
R: Motivul pentru care se sterilizeaza este unul simplu. Trebuie eliminat orice dubiu care ar plana asupra cauzelor mortii. Una e sa moara din cauza substantei cu care esta injectat si alta e sa moara din cauza unei unei infecti. Astfel nimeni nu te mai da in judecata pentru neglijenta in serviciu.
I: Care este sinonimul cuvantului " sinonim " ?
R: Frate, tu chiar ai probleme, iti recomand sa iti cauti repede o prietena... auzi tu, sinonimul cuvantului sinonim .... bine ca esti tu asa destept. Hai valea...
I: De ce nu exista mancare de pisici cu gust de soarece?
R: Da ce?, tu ai manca un pui cu gust de porc? O fi pisica tampita da face si ea diferenta intre o conserva si un soarece.
I: Daca nimic nu se lipeste de teflon, cum e lipit teflonul de tigaie ?
R: De preferat cu foarte mare grija ca sa nu cada. NEXT ?
I: De ce balerinele merg mereu pe varfuri ? Nu ar fi mai simplu sa angajeze balerine mai inalte ?
R: Exact
I: Vreau sa imi cumpar un bumerang nou. Cum pot sa scap de cel vechi ? R:Acu te asteptzi probabil sa spun, "il arunci". Poti scapa in mai multe feluri. 1. Il faci cadou vacinului de la 2, ala nesuferitu' 2. Da ce motiv ai sa iti iei unu nou? Asta s-a uzat? sau pleca si nu se mai intorcea la timp ? sau?
I: De ce localurile deschise non stop au incuietori ?
R: Asta e simpla, mai sunt si sarbatori, asta ar fi una din raspunsuri, un alt raspuns ar fi, deoarece incuietoarea da bine cu restul magazinului.
I: De ce avioanele nu sunt fabricate din acelasi material din care sunt facute cutiile negre ?
R: Pai atunci ce rost mai au cutiile negre?
I: Cum poate avea Donald nepoti daca nu are frati sau surori?
R: Pur si simplu. El poate ...
I: Adam avea buric ?
R: Daca spun DA, ma vei contrazice? Daca DA, imi demonstrezi tu contrariul?
I: Daca Superman este asa de destept, de ce isi ia chilotii peste pantaloni ?
R: Asta insemna sa fi cool, trndy, la moda, pe Krypton. Daia s-a si dus toata planeta de rapa.
I: Cand faci fotografii cu Mickey la Disneyland, omul din interiorul lui Mickey zambeste ?
R: Doar la primele 20 de poze, dupaia devin usor iritat.
I: Cand o masina merge, aerul din interiorul pneului se invarte ?
R: Nu, aereul din pneu nu se invarte, el nu stie ca masina se deplaseaza, asa ca nu are nici un motiv sa o faca.
I: Daca o pisica pica mereu in picioare si o bucata de paine cu unt cade mereu pe partea unsa, ce se intampla daca legam o felie de paine unsa cu unt de spatele unei pisici si o aruncam pe fereastra ?
R: Dragule pesemne ca in copilarie parintii te-au persecutat. Dar fie, ca sa vezi ca sunt un tip intelegator si nu fac discriminare o sa iti raspund. In primul rand enuntul nu este unul complet. Sunt prea multe necunoscute. De la ce etaj?, in al doi-lea rand ce marca e untul, dar painea? si nu in ultimul rand ce rasa e pisicu?
Totusi de dragul discutie, daca arunci pe fereastra o pisica cu o felie de paine lipita pe spatele ei, risti sa te trezesti cu o mare amenda venita de la protectia animalelor. A si era sa uit...din cate incercari? cate vieti zici ca i-a mai ramas pisicului?
I: Ce culoare are un cameleon cand se uita intr-o oglinda ?
R: Depinde de starea sufleteasca a cameleonului. Daca e indragostit, roz, daca este gelos, galben, daca e rusinat, rosu, daca e suparat, negru , etc.