Designerul

Sunday, March 25, 2007

Crisul in finala Cupei Campionilor la spada

Heidenheim - Germania, a avut loc ceea dea 47-a finală a Cupei Campionilor Europeni la spadă. Cu siguranta ca ziua de 25 martie 2007 va ramane scrisa cu litere de aur in istoria sportului Oradean. Echipa de spadă Crişul Oradea (foto stanga), condusa de antrenorul Nicolae Ille (foto dreapta jos), a disputat finala Cupei Campionilor Europeni. Campionii României au intalnit in finala campioana Frantei, Levallois de care a fost invinsă cu 36-45.
Crişul a avut liber în primul tur după care a trecut în turul secund de campioana Israelului, Askhelon, scor: 44-29.
In sferturi, in ciuda debutului nefast, oradenii au reusit sa bata reprezentata Norvegiei, Oslo, scor: 45-31.
Au urmat semifinalele (la ora 15:50, ora României), cu campioana Rusiei, Zvezda Zvenigorod, dupa un meci dramatic, in care rusii conduceau, Adrian Pop, cu zece secunde inainte de final a reusit sa intoarca soarta meciului, astfel invingand cu incredibilul scor de 45-44.
Antrenorul Nicolae Ille i-a adunat în marea finală cu Levallois, pe Alexandru Nyisztor, Arkosi Bertalan, Radu Andrei, Adrian Pop si Andrei Timoce. Pe tabloul competiţiei au fost înscrise 29 de campioane naţionale, printre care si campioana romaniei, Crişul Oradea.
Finala a avut loc în Karl Rau Halle din Heidenheim şi s-a desfasurat de la 16:30, ora României. Echipa oradeana va sosi luni seara la Oradea iar miercuri vor fi premiati de conducerea clubului dupa aceasta performanta de senzatie. BRAVO BAIETI!

1 comment:

Unknown said...

bravooo!!!
felicitari!!!