Designerul

Friday, February 29, 2008

NOU !!! SENZATIONAL!!!! Roma declara razboi Daciei!

Tiranul Traian doreste cucerirea Daciei!

Conform unei surse oficiale, care a dorit sa ramana anonima, Traian, liderul romanilor, ar dori atacarea poporului nostru si transformarea acesteia in provincie romana. Motivul invocat de domnul Traian, este cresterea in putere a statului Dac si refuzul acestuia de a mai plati taxa de protectie imperiului Roman.
Domnul Traian planuieste inceperea atacului pe 25 martie 101, cand va parasi Roma. Din aceleasi surse anonime stim ca, el se va indrepta spre Moesia Superioara, loc care va servi, cel mai probabil, ca si baza de pornire a operatiunilor militare.
Pana in momentul de fata nici un alt stat nu si-a exprimat parerea intr-o scrisoare oficiala adresata liderului nostru Decebal.
Pentru a facilita concentrarea efectivelor si legăturile cu Panonia, împăratul va întreprinde doua lucrări de o mare importanta. Pe malul drept al Dunării, in clisura Cazanelor, va taia un drum in stanca. Fondurile necesare acestor lucrari sunt cel mai probabil finantate din aurul jegmanit de la statele pe care deja le-a inrobit. De asemenea, pentru a uşura legăturile pe Dunăre, împiedicate de cataractele (pragurile) de la Porţile de Fier, va pune sa se sape un canal de-a lungul malului drept.
Statul Dac protesteaza si pe aceasta cale pentru distrugerea de catre partea Romana, a ecosistemului Dunarii.
Conform unui comunicat emis de Serviciul de Informatii Externe Dace, armata invadatoarea va fi compusa din aproximativ 150.000 de oameni in comparatie cu cele 50000 ce osteni viteji ai nostri.
Cum vom avea informatii noi despre avansarea trupelor Romane, vom reveni cu amanunte.

No comments: