Designerul

Sunday, December 9, 2007

Un linuxist are nevoie de ajutorul tau.

Urmatorul mesaj este preluat in totalitate de pe blog-ul oradeanului. Va rog sa il cititi, iar cine are posibilitatea sa ajute sa o faca.
"Un prieten (Cypress) m-a rugat sa postez rugamintea de mai jos pe blog. Inainte de a trece la citit, vreau sa va spun ca la un moment dat lucram cu Abibula Aygun in acelasi trust de presa chiar daca el e din Constanta si trimitea articolele prin mail. Multi i-ati citit articolele din MyLinux si MyComputer, din revista sau de pe site.
Chestia sta astfel: un membru al comunitatii Linux are nevoie de ajutorulvostru. Il stiu pe Abibula Aygun de pe vremea cand lucram la MyC. A scrisdestule articole Linux si am discutat destul de mult cu el ca sa ajung sail cunosc ca om. Zilele trecute imi spunea ca se interneaza. Acum a venitsi diagnosticul: Cardiomiopatie Hipertrofica Obstructiva de gradul II.Exista o solutie, iar aceasta consta in implantarea unui ICD (InternalCardio Defibrilator) aproape de inima, dispozitiv care sa previna risculfibrilatiilor. Mi-as dori sa fie gluma, spam sau tzeapa, dar din pacatetreaba e serioasa - omul are nevoie de minim 7.500 Euro (cat costa cel maiieftin implant) si maxim 11.000 de Euro (implant mediu care face sipace-ing)A fost pus pe lista de asteptare, citez: “se hotareste ca pacientul sabeneficieze de un implant de cardiodefibrilator (pentru care a primit siindicatie) in scop profilactic pentru moartea subita datorita aritmieimaligne care poate sa apara in cazul bolii si va fi trecut pe lista deasteptare pentru implant ICD” dar cu totii stim cum sta treaba in Romaniacu listele de asteptare in sistemul medical…Aygun e din Constanta, e casatorit de un an si cateva luni si are o fetitade 4 luni si jumatate iar pe mine - personal - m-a ajutat de foarte multeori. Si nu doar cand era vorba de Linux, cu toate ca nu ne-am intalnitface-to-face niciodata.Oameni buni, e vorba de donatii. Oricine poate contribui cu orisicat, varog dati un mail la Abibula.Aygun@euro.ro Aceasta adresa e-mail esteprotejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a puteavizualiza pagina. . Iar daca lucrati in Linux si aveti un site/forum/blog,va rog sa va consumati cinci minute din viata si sa dati paste la acestanunt.Din acest moment, acceptam reclama pe
MYLRo.org. Toti banii vor fi donatiin contul lui Aygun.Cu respect, Cypress"

No comments: