Designerul

Tuesday, May 15, 2007

Ticalosii contra ataca !

Sistemul ticalosit nu se dezminte. Cu cat ne apropiem mai mult de data referendumului din 19 mai, cu atat cei incoltiti incearca sa dezgroape cadavrele vecinului, din fundul gradinii. Problema mare e ca, pentru a face acest lucru calca pe propriile cadavre, din propria ograda.
Apar dezvaluiri senzationale unele fabricate peste noapte, de parca asta ar ajuta intr-un fel anume cresterea nivelului de trai.
Sunt tare curios sa vad cum se va sfarsi acest balci. In momentul in care s-a votat in parlament demiterea presedintelui, multi erau ferm convinsi ca Basescu nu va fi demis, insa mare a fost surprinderea cand cei 322, de acum celebrii, au reusit "imposibilul" si in acelas timp sa ne facem de tot rasul. Ca la noi pe nici unde.
Important e sa stim ce fel de presedinte ne dorim, insa din pacate un asemene presedinte nu exista. Multi vor alege dintre doua rele, raul cel mai mic, cum ne sta in fire.
Adevarul e ca alternativa din pacate nu exista. Insa vor exista multi care se vor simti cu "musca" pe caciula si vor vota pentru demiterea lui Basescu.
Pacat pentru cei care au murit in asa zisa revolutie. Ei chiar credeau ca ceva se va schimba in tara asta.

No comments: