Designerul

Tuesday, May 22, 2007

Noapte.

E liniste. Nimic nu se intampla. Simti ca ceva nu este in regula insa nu sti ce anume. E o senzatie care nu poate fi definita. Fiecare celula a corpului tau daca ar putea ar urla. E intuneric. E liniste.
Astepti minunea care pare sa nu apara. Ridici privirea insa nu vezi nimica. Esti mic si neinsemnat. Incerci sa te te linistesti. Insa realizezi ca, defapt, nu ai un motiv pentru care ai fi agitat si totusi... E liniste. In departare parca vezi ceva. O lumina, care defineste vag o silueta. Imaginatia iti joaca feste. Vezi forme carora le atribui tot felul de … E liniste.
Respiri adanc. Realizezi intr-un tarziu ca nu se mai aude absolut nimic. E o liniste iesita din comun. Ridici privirea. Pentru o fractiune de secunda zaresti din nou acea lumina stranie in noapte. Incetul cu incetul reusesti sa deslusesti siluetele de pe cer. Sunt nori negrii. Realizezi in clipa aceea ca inevitabilul e aproape. Simti cum grad cu grad temperatura scade. Poti chiar simti umezeala aerului din jurul tau. E liniste.
Brusc o lumina se zareste iara. La scurt timp un zgomot infundat sparge tacerea noptii. Acum nu mai ai nicio scapare. Esti singur in noapte departe de orice adapost. Intr-un tarziu te resemnezi cu ideea.... Nu mai ai nicio scapare. O ultima lumina in noapte.... Un bubuit infundat, pe urma o linistea ireala. Brusc, cerul incepe sa planga. Picaturi mari de apa se preling pe obrazul tau. E ceea ce asteptati de atata timp. PLOUA. Esti liber, pamantul rasufla usor. Esti singur in noapte iar cerul iti ofera un spectacol de lumina doar pentru tine. Nu mai conteaza nimic. Respiri, traiesti, esti liber.

No comments: