Designerul

Monday, May 7, 2007

Nimic interesant ...

E trecut de ora 22. Cam la ora asta ar trebui sa fiu cel mai destept. Neuronii din cap s-au culcat demult. Si totusi se pare ca nu e asa din moment ce eu, nu am nimic de comentat. Nimic inteligent, cel putin.
Sunt totusi bucuros. Ziua aia naspa a saptamanii a trecut. OK, mai e aproximativ o ora si ceva, insa, sa fim seriosi, cam ce ar mai putea sa se intample?
La TV nimic interesant... pe UTV o blonda canta ceva, pe KISS nimic.....
Maine e marti. Dimineata tre' sa merg cu meine liebe pe la R.A.R. Un pas mai aproape de numerele de inmatriculare.
Inca ma mai gandesc la duminica.
Strand... terasa... frigarui. Si ce daca a plouat. Ma rog a fost si un "pic" de grindina. Asa si? Nu a fost sfarsitul lumi.
Apropo de sfarsit. Am observat ca in ultima vreme din ce in ce mai multi se "crizeaza" vis a vis de acest subiect. COME ON?!? brusc toti s-au trezit peste noapte ca planeta pe care traim moare. PROSTII. Ok, recunosc ca fata de acu' 100 de ani exista o incalzire generala de cat, 1, 2, hai 4 grade. Sa fim seriosi. Nu spun ca, noi oamenii, nu am avea de-a face cu asta,ma refer la efectul de sera etc, insa e un fenomen ciclic (incalzire,reacire ,incalzire, racire, etc.).
Sunt ferm convins ca natura mereu gaseste o metoda de-a se "regenera" chiar daca, cate odata, in defavoarea nenorocitiilor de umani.
Ne crizam, comentam, bloguim, etc insa nu facem nimic pentru a opri mizeria, poluarea si exploatarea fara cap a planetei.
Dar sa lasam asta pe seama universului.
In sfarsit ceva inteesant la tv... mai stau un pic si pe urma, directia, lumea viselor. Maine e o nouazi (fai ca aici am fost profund, e?).
Noapte buna lume. Poate maine o sa fiu mai comunicativ cu voi.

No comments: