Designerul

Wednesday, March 19, 2008

Tara lui STRUTZ Voda!

Traiesc intr-o tara de basm, in care totul pare perfect, fara griji, fara probleme. Daca prin nu se stie ce, necurata cale se iveste o problema, de unde nici nu ai gandi, atunci avem un talent si o metoda unica de-a o rezolva. Aceasta cale ne este specifica si este intiparita in ADN-ul nostru. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, desi presimt ca, unii se vor ataca, insa cred, ca nu gresesc, cand spun ca Romania e locuita de PITZIGOI si STRUTZI.
Comentam pe la colturi de strada diversele probleme, iar cand acestea cer o rezolvare, bagam capul in nisip, in speranta, ca ea, problema aparuta, din nu se stie ce loc misterios, dispare sau se auto-rezolva.
De multe ori insa problema ramane, ba chiar se agraveaza. Continuam sa ignoram respectiva problema, desi, in sinea noastra, multi ne credem experti in psihologia umana, sperand ca pana la urma, aceasta ne va ocoli.
Cate odata o face. Insa sunt situatii in care, mai devreme sau mai tarziu, aceata boala ne atinge si pe noi. Este momentul in care cautam cu disperare, o sursa de ajutor, insa ea intarzie sa apara. De data asta noi suntem cei prinsi in opsait si nu mai putem baga, capul in nisip asa cum ceilalti au facut-o deja. E prea tarziu.

No comments: