Designerul

Tuesday, March 18, 2008

A mai plecat unul ....

E vorba de Alexandru Seres, fost redactorul-şef la J. B. Oficial si-a dat demisia (conform conducerii) insa neoficial el a fost demis. Motivul real doar el il stie, insa parerea mea personala e, ca a atins anumite puncte sensibile, iar rebeliunea si gandirea libera cu voce tare, nu este tolerata de nicio conducere, cel putin la noi in tara.
Un lucru e clar, in ultima perioada, oameni de valoare au fost rugati sa parasesca firma iar cei care nu s-au supus s-au trezit peste noapte cu posturile desfintate.
Am ajuns sa am colegi pentru o saptamana, drept urmare nici nu ma mai stresam sa le invat numele.
Ma sperie faptul, ca firme mari, multinationale, cu posibilitati, scapa cu o usurinta de neimaginat, de oameni cu experienta, capabil in favoarea unor incepatori.
Se fac sute de promisiuni la angajare, iar in momentul in care te vezi angajat se uita de tot ce s-a discutat.
Revenind la cazul fostului redactor sef, se pare ca unul dintre motivele pentru care si-ar fi dat demisia (dupa parerea lor) ar fi fost scaderea in audienta a ziarului.
Oricare ar fi adevarul un lucru e cert, cu, cat te zbati mai tare, cu atat te infunzi mai mult in rahat, iar cel care nu vrea sa recunoasca, ca situatia din acest trust e de rahat, este ori orb, ori un imbecil ignorant.
Sunt curios sa vad cum se vor descurca noii redactori sefi, Vali Buda si Camelia Busu si cu ce vor veni nou pentru a relansa interesul cititorilor pierduti.

2 comments:

Anonymous said...

Cele bune (cei buni) sa se adune, cele rele...
Despre audienta JB mai vorbim!

Liviu said...

"...iar cel care nu vrea sa recunoasca, ca situatia din acest trust e de rahat, este ori orb, ori un imbecil ignorant" ORI ESTE ANDREEA LUKIC as continua eu :))