Designerul

Tuesday, May 15, 2007

O picat Orange-ul!



O picat Orange-ul. Nimic spectaculos in asta daca nu ai avea nevoie de mobil ca sa poti comunica, pornind de la ideea ca ti-ai luat mobil pentru a-ti face cancer la creier sau plamani sau pe unde mai faci (conform miturilor care circula pe net si nu numai) si nicidecum pentru a comunica. Intrebarea mea e: pe mine cine ma despagubeste pentru lipsa serviciului pentru care platesc? Raspunsul aproape vine de la sine: in Romania de la nimeni. Poti depune o plangere la OPC insa cu aia ramai.

Pana una alta sun la numarul "orangilor" de pe sit-ul lor, iar dupa un lung asteptat (pe semne ca nu eu sunt singurul in tara asta care are aceasta problema) imi raspunde o voce blajina si imi explica cu o seninatate aproape inumana, ca: stie de problema (ma intreb de unde?!?) si ca momentan nu au reusit sa localizeze sursa defectiuni, insa, partea pozitiva (daca exista asa ceva) e ca poti apela la serviciul de urgenta 112 fara nicio problema.

Au trecut mai bine de 5 ore ... am semnal full la mobil insa aparent de 5 ore vorbesc intruna (ma intreb cu cine) din moment ce suna ocupat non stop.

Inchei aici cu speranta ca poate odata o sa intram si noi in normal, iar asemenea probleme vor fi si despagubite de furnizorul de servicii, sau poate nu.

2 comments:

Anonymous said...

Si in Timisoara a picat, dar cred ca in toata tara. Curios, am un coleg care are Orange, iar el era singurul cu semnal, cand ceilalti injurau ca n-au! :)

designerul said...

Din cate spuneau toata partea de vest a tari a avut probleme. Prin muntenia se putea comunica. Semnal si eu aveam insa nu puteam fi contactat.